Warning: Creating default object from empty value in /home/biletesmart/public_html/wp-content/themes/myticket-child/woocommerce/archive-product.php on line 55

Sala Polivalenta Pitești Arena

Biletele pot fi achiziționate online și după ora începerii meciului, timp de 45 minute.

Accesul este gratuit persoanelor cu dizabilități(locomotor), prin prezentarea legitimației/documentelor justificative la intrarea generală a spectatorilor (zona turnicheți)

-->

Evenimente

    Nu au fost găsite evenimente disponibile pentru această locație.

Abonamente

    Nu au fost găsite abonamente disponibile pentru această locație.

Produse

Sala Polivalentă PITEȘTI-ARENA situată pe strada Basarabia, nr. 35, amplasată la doar trei kilometri de centrul orașului și la aproape cinci kilometri de ieșirea pe autostrada Pitești-București, este o arenă multifuncțională cu dotări de ultima generație și este omologată pentru a găzdui competiții naționale și internaționale în diferite sporturi inclusiv concerte. Aceasta are o capacitate totală de aproximativ 4.071 de locuri pe scaune si până la maxim 4.990 de locuri, în funcție de evenimentul organizat. Spectatorii care vor participa la competițiile sportive beneficiază de acces facil la transportul public local, dar și de parcare cu un număr de 220 de locuri. Culorile preponderente din interiorul Sălii Polivalente păstrează nuanțele FC Argeș, echipa orașului Pitești, pentru a onora tradiția și performanțele clubului local.

Date de contact : Servicul Public de Exploatare A Patrimoniului Municipiului Pitești Str. Basarabia, nr 35
Telefon: +40 735 987 483
E-mail: salapolivalenta@patrimoniupitesti.ro

Vrei să fii mai rapid în achiziționarea biletelor?

Creează-ți cont direct în site și la achiziția biletelor:

  • datele tale se vor completa automat

  • ai acces rapid la toate biletele tale direct în cont

  • vei primi informări pe email cu evenimentele viitoare